cea mai variata gama de hidropompe pentru marirea penisului
Home
 

CARE POMPA de penis este potrivita pentru tine?

Bathmate are acum 6 principale hidropompe de penis, dar care este cea mai potrivita pentru tine?

Va expunem mai jos explicatii simple privind alegerea pompei potrivite:

 HERCULES-BLUE

Produsul nostru 1: Bathmate Hercules : Acesta este primul nostru produs. Am fabricat mai mult de 1 milion de pompe vandute la nivel global, acesta fiind produsul cel mai bine vandut in toti acesti ani. Acest lucru se datoreaza pretului redus, marimii care se potriveste cel mai bine si de rezultatelor de calitate obtinute din utilizarea pompei. Bathmate Hercules este o pompa pentru incepatori, iar daca doriti sa incepeti sa va mariti penisul cu cativa centimetri este o modalitate buna, fara efecte adverse.

In cazu in care va doriti o crestere cu pana la 5 cm si sa aveti o marime maxima a penisului de 18 cm, acest produs este pentru dumneavoastra:

Bathmate HERCULES

GOLIATH-clear

Produsul nostru 2: Bathmate Goliath : Aceasta este cea mai mare pompa de penis din lume! Eu chiar ii invidiez pe cei care au nevoie sa cumpere acest produs. De ce? Atunci cand este deja atat de mare! In cazul in care un om trebuie sa faca ceea ce face trebuie facut ……

In cazul in care aveti un penis mai mare de 20 cm si doriti sa il aduceti la 25 cm, acesta este produsul de care aveti nevoie:

Bathmate GOLIATH

 X30-CLEAR

Produsul nostru 3: Hydromax X30 : Acesata este acum cea mai buna pompa pentru marirea penisului din lume! Hydromax X30 este sora pompei Hercules, este de aceeasi marime, dar cu 35% mai multa putere, noi supape, cilindri incasabili, bureti mai rezistenti si mai comozi si multe alte imbunatatiri! Aceasta pompa este pentru utilizatorul intermediar, care este acum in cautarea de mai multa putere, aspirara la un penis mai mare si doreste sa isi depaseasca limitele.

Rezultatele cu Hydromax X30 sunt foarte impresionante!

Hydromax X30

 X40-RED

Produsul nostru a 4: Hydromax X40 : Acesta este fratele mai mare a lui X30! De obicei, oamenii care folosesc Hydromax X30 vor cumpara modelul X40 pentru a obtine o crestere si mai mare. Unii oameni care sunt deja bine dotati vor incepe cu acest produs ca pompa lor de baza si apoi vor folosi Goliat. Ea are aceeasi presiune de vid ca X30 si toate aceleasi caracteristici, dar este o versiune mai mare cu 15%.

Daca detineti deja 18 cm, atunci acest lucru este pompa de penis potrivita pentru tine.

Hydromax X40

xtreme (1)

Produsul nostru 5: Hydromax Xtreme X30 : Aceasta este ultima noastra editie a familiei Bathmate. Am avut placerea de a folosi acest lucru atunci cand a iesit primul produs. Aceasta pompa de penis este un animal absolut! E nivelul urmator, urmatoarea generatie, nebuneste de puternica si extrem de captivanta. Hydromax Xtreme este cea mai avansata pompa, fara indoiala. Acest produs poate intinde penisul la un nivel extrem de puternic daca nu sunteti atent. Ei bine, nu este nici un alt produs de pe piata care poate produce rezultate apropiate de Hydromax X30 Xtreme. Am folosit acest timp de 6 saptamani in fiecare zi, fara a esua, am filmat totul si am realizat un documentar pe durata utilizarii, castigand aproape 5 cm. Acesta este de aceeasi marime ca și Hydromax X30, dar cu noi accesorii care o fac „Super Pompa”

Hydromax XTREME X30

 xtreme

In curand! Produsul nostru a 6: Hydromax Xtreme X40:  Aceasta este din nou, fratele mai mare la Xtreme X30, acesta are toate aceleasi caracteristici, dar un corp mult mai mare. Acest produs este pentru persoanele care au depasit X30 Hydromax sau X30 Xtreme si acum doresc sa atinga dimensiunile unui monstru!

Daca aveti deja 18-20 cm, atunci acest produs pentru marit penisul este potrivit pentru tine.

Hydromax XTREME X40

Va rugam sa adresati orice comentarii sau intrebari, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Cumparati Hydromax

Urmariti documentarul VIDEO

Mult NOROC!

Administrator BathMate.ro

December 17, 2013 This post was written by Categories: Pompe BathMate Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top